Countrylivingintheciity

Helgen bara sprang förbi.

Publicerad 2014-03-10 11:34:34 i Allmänt,

Natten mellan fredag och lördag spydde yngste sonen. Hela natten. Sen blev han frisk igen. Han var sjuk bara för två veckor sedan. Också magen då. Så idag försökte jag boka tid hos hans husläkare så sonen kan få en remiss till en mag- och tarm specialist. Men det var omöjligt att komma fram så de bad mig ringa imorgon igen.
 
Så helgen blev inte så kul. Det gällde att sanera hela stugan och sen låg jag mest och väntade på MAGSJUKAN. Men den kom ju inte så på söndag eftermiddag åkte vi till ett café vi inte varit på förut.
Café Radiokakan i Nynäshamn: http://www.cafekartan.se/0474649/Kafe_Radiokakan Ett nostalgi-café med saker från 50- 60- och 70-talet. 
 
Tyvärr var bakverkan de torraste jag ätit och fast jag så gärna skulle vilja gilla stället så får den bara 2 av 5 stjärnor.
 
http://www.cafekartan.se/0474649/Kafe_Radiokakan
 
 
Bjuder på lite bilder på familjen istället:
 
 
Radiokakan
Barnen kikar in den enarmade banditen.
Fungerande Juke Box
En fästman som inte var född under de gyllene åren men som var snäll att köra oss hela långa vägen dit.
Här finns det LP-skivor, Trazan och Banane, Televinken, 5 myror är fler.. mfl
Jag med äldste sonen som snart vuxit ikapp mej.
Jag och yngste sonen, som undrade om jag känner mej gullig. Ja, svarade jag, det gör jag väl. Ja, sa han för du är ju så liten mamma.
Trevlig måndag på er!
 

Kommentarer

Postat av: Freja

Publicerad 2014-03-10 23:17:39

Klart du måste äta Radiokaka på fiket Radiokaka, synd att det inte var bra fika, det är en kul idé! Min son växte om mig i julas, det var ett stort tillfälle för honom. Nu väntar jag bara på att dottern ska dra om mig med...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Den här bloggen handlar om mitt liv på landet och mitt jobb i huvudstaden. Följ med mej i mina motgångar och medgångar men glöm inte att hålla god ton. I den här bloggen stöttar vi varandra så inget trollande, tack ;) Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela