Countrylivingintheciity

Long time no see

Publicerad 2015-02-27 11:15:00 i Min stil,

 
 
Det är mycket på jobbet nu. Så det blir tyvärr inte så mycket bloggande. Jag jobbar med att lägga upp erbjudanden i ICAs webb shop. Något som är kul men tyvärr väldigt manuellt så det tar ju sin tid. Till helgen ska jag träffa min kompis Z och så har grannen kommit tillbaka så jag måste ju gå förbi honom och höra hur hans 3 månaders semester i Thailand varit.
 
Annars blir väl helgen som vanligt med städ och disk. Jag har inte barnen denna vecka så jag hinner nog städa torpet ordentligt innan de kommer.
 
 
Trevlig helg på er!
 

Vabbar idag med lillkillen.

Publicerad 2015-02-16 13:17:32 i Allmänt,

 
Imorse vaknade jag kl 06 som vanligt och gick iväg och duschade och diskade. När jag kom tillbaka hem så plockade jag undan tvätten jag haft på tork och städade lite innan jag satte mig i bilen och körde.
 
När jag kommit en liten bit så ringde mobilen och lillkillen sa med klen röst att han blivit värre med sin förkylning så jag åkte till hans pappa och hämtade honom. Sen var det bara att åka hem igen.
 
Jag sa åt sonen att byta till mjukiskläder och sätta på sig en halsduk, med jag plockade fram Coldy halssprej och Alvedon.
 
Sedan kröp vi ner i min säng framför tv där jag SOMNADE på en gång. Jag vet inte om jag också har något virus i kroppen men när jag vaknade var jag helt slut. Så nu har vi ätit lite lunch och jag tar det väldigt lugnt. Både han och jag fick i oss lite färsk ingefära också så nu hoppas jag att vi blir frisk om någon dag. Det är trots allt ett väldigt säkert område att bli sjuk på om man blir sjuk hemma hos mej. Jag har en lista uppsatt på toaletten med alla mediciner jag har hemma så att jag alltid kan ha koll på att allt finns hemma. Det värsta jag vet är ju att vara sjuk så jag är förberedd ända ut i fingerspetsarna om någon skulle råka ut för något.
 
Den här Coldy halssprejen jag skrev om är mitt senaste fynd. Den bedövar halsen så att om man har jätteont får man ändå i sig mat. Jag fattar inte hur jag klarat mej utan den. Hur har ni det i era medicinskåp? Har ni dem fulla eller köper ni allteftersom sjukdomarna dyker upp?
 

Nu var det nära!

Publicerad 2015-02-02 11:09:22 i Allmänt,

 
 
Stod en halvtimme med bilen och gungande fram och tillbaka i snön. Och gick ut och skottade och in genom passagerarsidan igen och gunga i bilen fram och tillbaka. Tills det efter en halvtimma äntligen lossnade!
 
Dörrjäklen var fortfarande fastfrusen men jag krånglade mej fram ändå. Och när jag väl kom till min pendlingsparkering så ville maskinen inte läsa av mitt SL-kort! Så jag fick betala fullt pris!
 
Men hör och häpna! Jag svor inget. Under hela tiden! Rädd blev jag men inte så vansinnigt förbannad som jag brukar vara för allt. Det kändes väldigt skumt. Så jag hoppas att det håller i sig. Det går liksom inte en vecka utan att jag får hysteriska utfall över småsaker. Men jag ska verkligen försöka att sluta bli galen. Jag måste klara det!
 
Förra veckan fick barnen höra en hel radda med nya svordomar de aldrig hört fån mej. De grövsta. Då hade jag både fått böter och var sen till sonens musiklektion för att de kom ner till mig för sent. Trots att jag sagt till dem. Jag hatar mig själv då. Jag blir så himla elak. Min morfar brukar köra med S-ordet i var och varannan mening. T o m när han inte är arg utan när han typ ska beskriva hur mycket det snöar eller hur dyrt något är! Då vill jag hålla för barnens öron. Men jag blir så himla elak när jag är stessad och arg. Jag vet precis var jag lärt mej det här betenedet men det hjälper ju inte. Och säga förlåt hjälper ju inte heller. Enda sättet att försöka vara en bättre mamma är att ytterligare sänka kraven och tänka; det gööööör inget om jag kommer sent till musiklektioner, jobb eller är fast i trafiken. Jag kommer fram när jag kommer fram. Men det är väldigt svårt att tänka så när man VERKLIGEN VERKLIGEN vill ha kontroll.
 
 
Trevlig snöig dag på er allihopa!
 

Om

Min profilbild

Den här bloggen handlar om mitt liv på landet och mitt jobb i huvudstaden. Följ med mej i mina motgångar och medgångar men glöm inte att hålla god ton. I den här bloggen stöttar vi varandra så inget trollande, tack ;) Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela