Countrylivingintheciity

Laserdome med barnen

Publicerad 2014-09-27 09:22:00 i Allmänt,

Åh jag måste bara bjuda på dessa härliga bilder på barnen och deras vänner när vi åkte in till stan och de fick spela Laserdome. Det kostar bara 130 kr per person och då ingår 2 spel a 15 min som räcker gott och väl.
 
Jag hade ett erbjudande från Groupon så det blev ännu billigare än så. Barnen hade så himla kul så det här rekommenderar jag verkligen alla att prova på. Det finns flera men detta låg på Markvardsgatan 16. (Nära Sveavägen). Personalen var jättetrevliga där.
 
Här har vi ett par förväntansfulla barn som väntar på pendeltåget:
 
 
 
 
 

Framme!
 
 
 

 

Greece

Publicerad 2014-09-25 20:41:00 i Allmänt,

Nu är den långa väntan äntligen över för bloggaren Eva. Här kommer mina Greklandsfoton;
 
 
Vissa gillar att klä sig bekvämt inför en resa. Andra gillar att klä upp sig!
 
 
 
 
På favoritrestaurangen
  
 
 

Frukostarna var godast ändå! Åh så mycket onyttigt och gott!
 

Min lilla älskling var alltid på så glatt humör.
 
  
 
 
 
 

Åh vad jag älskar lamm!
 
 
 
Ja, här var några bilder från när vi var på Kreta. Vi besökte 5 stjärniga hotellet Avra Imperial men blev besvikna på servicen. Dessutom låg det i en liten by där nästan alla restauranger serverade samma slags mat.
Byn låg inklämd mellan ett berg och ett hav så det kändes väldigt instängt. Vi gillar mer att kunna åka på utflykt, shoppa och prova flera olika restauranger så denna gång blev vi besvikna. Dyraste resan hittills och faktiskt den långtråkigaste tillslut.
 
Plus med resan var hotellfrukosten och att det var nära till både hav och pool. Samt att vädret var underbart!
 
Byn hette förresten Kolimbari.
 

Före- och efterbilder av stugan

Publicerad 2014-09-21 09:14:40 i Hemma hos oss,

Ni som följer mej på Facebook har fått se hur stugan byggts ut från dag till dag. Här i bloggen bjuder jag dock bara på före och efterbilder.
 
I det nya utrymmet ska det bli badrum och hall. Badrummet ska ha bl a turkos mosaik för att bryta av det vit, svart och gråa tema jag har hemma. Sen blir det nog ganska mycket hyllor för handdukar och parfymer och smink. Jag har ju fått hjälp med utbyggnaden av min granne ibland och när jag sa att jag behöver ett stort badrum så skrattade han och sa att det här kommer att bli jättestort så att jag inte behöver oroa mej för att få plats men allt.
 
Själv är jag tveksam ;) men här kommer de då från gulligt gammeldags till halvmodernt (pengarna tog slut så resten av byte av panel sker nästa sommar).
 
 
 
 
 
 
 

Vad gör man om det redan har hänt?

Publicerad 2014-09-02 10:43:24 i Allmänt,

 
Vad gör man om man redan har gått in i väggen?
En bloggkommentar berättade om att när hon hade bytt jobb så var hon redan inne i väggen så det hjälpte inte. Jag tror att i det långa loppet kommer det att hjälpa henne. Att när hon blir tillräckligt stark i kroppen så kommer hon ha det mycket lättare att komma tillbaka än om hon hade stannat kvar.
 
Jag hoppas att det är så för mej med.
I helgen var jag så trött. Helt menatalt slut. Lördagen låg jag bara ner och såg på film. Jag älskar ju att vara social och ha många planer men jag var bara helt slut. Kunde inte ens göra en plan för vad jag skulle behöva göra.
 
På söndagen kändes det bättre. Steg upp tidigt och fick mycket gjort till en början men blev sedan ledsen och trött. Hur klarar sig ensamstående? Det ska funka på jobb, hemmafronten och allt som rör barnen och deras skola. Inget får glömmas bort! För då står man där med mössan i hand och ber om ursäkt för det där föräldramötet man missade. Den där utflykten där de skulle ha med sig något eller ombytet med kläder som skulle med till skolan.
 
Jag ha en släkting som uppfostrade sina barn ensam i södra Sverige. Helt otroligt! Hon var mestadels singel eller så hade hon någon som också behövde hjälp och stöd och som inte gav något tillbaka till henne. Hon har jättefina barn nu! Väluppfostrade. Trevliga och politiskt engagerade. Det är mitt mål att kunna klara det så som hon gjort det.
 
Det gäller bara att kroppen inte stänger ner för då spelar det ju ingen roll hur mycket man vill. Det upplevde jag ju redan en gång när jag var runt tjugo. Min mage pajade helt och jag blev sjukskriven i en månad. När jag sen skulle tillbaka och göra samma jobb och jobba halvtid. Så krävdes det ändå att jag skulle hinna med lika mycket som förr.
Jag sade upp mej tillslut då.
 
Vi är överlevare sa en klasskompis till mej igår. Vi går på nitar men vi reser oss upp ändå. Jag hoppas att hon har rätt.
 

 

Om

Min profilbild

Den här bloggen handlar om mitt liv på landet och mitt jobb i huvudstaden. Följ med mej i mina motgångar och medgångar men glöm inte att hålla god ton. I den här bloggen stöttar vi varandra så inget trollande, tack ;) Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela