Countrylivingintheciity

30-års fest och mors-dags firande

Publicerad 2014-05-27 08:47:17 i Allmänt,

I lördags var jag och killen bjuden på 30 års fest. Det var en lugn tillställning ute på en jättestor altan med lite lätt mat och medtagen dryck. Underbart väder och trevliga människor. Vi var där någon timme och det var så roligt att jag faktiskt glömde att fota. Jag som jämt fotar! Folk kom och gick och vädret var ju jättebra. Mer sånt avspänt mys!
Söta L hade färgat håret mörkt och hade klänning som hon passade så bra i. Jag tror hon också hade en toppendag!
 
Sedan var det söndag. Mors dag utan barnen. Jag kan försöka spela. Att jag inte bryr mej. Att ljuga för mej själv och le. Men en morsdag utan barn är ju för hemskt jobbig. Jag tror killen fattade det för han plockade direkt fram gräsklipparan och röjde upp hemma och sedan åkte vi iväg på en dinner och movie. Men extra dryck till mej. Det är ju alltid roligt att göra saker ihop även om filmen även denna gång var dålig. Vi såg Godzilla som får en stark 2:a av 5 från mej. Hehe.
 
Bjuder på lite bilder från söndagens nyklippta gräsmatta och en avslagen bloggerska.
 
Kram!
 
 
 
 

 

Lite allt möjligt

Publicerad 2014-05-22 14:34:00 i Allmänt,

Sista tiden har jag haft det bra. Det har varit mycket på jobbet men jag har även hunnit med bio med killen:
 
 

God mat och dryck på Taco Bar
 
 

Lite jobb i trädgården:
 
 

Sett barnen leka med både pistoler och vattenslangar:
 

Och så fest med jobbet så klart:
 
 

Ja, allt är bara bra med mej. Lite mycket jobb så jag inte hinner uppdatera och så gillar jag inte att blogga från mobilen när bilderna blir för stora, men det är ju bara i-lands problem.
 
Om en månad åker jag, killen och yngste sonen till Grekland för första gången.
Jag har blivit nog lockad av Evas härliga foton så nu är det dags för mej med! :)
 
Ha en underbar dag alla!
 
 
 

Förra helgen

Publicerad 2014-05-11 09:05:45 i Allmänt,

Förra helgen kom syster och hennes familj hit ner från Norrland för att hälsa på.
De bodde i min lillstuga som är väldigt liten tyvärr men det gick ändå väldigt bra! De kom på torsdag natt och åkte på lördag eftermiddag.
 
Vi hann med en massa saker. Shopping, lekar ute, picknic och ett besök på: http://www.sodertalje.se/torekallberget Ett underbart ställe som påminner om Skansen men har gratis inträde och ligger nära mitt hem. Det var tur att hon hittade det!
 
Min syster vill inte att jag visar några foton på henne och hennes barn vilket jag respekterar, men jag är glad över att jag fick visa upp ett foto av oss två på FB i alla fall. Här kommer några mysiga foton från Torekällberget:
 
 
 
Flaskmatning av lamm
 
 
Min modiga son som sa att han kände sig som en cowboy.
 
Gammaldags godisaffär
 

Trevligt bageri.
Barnen sa att det var jättekul att träffa kusinerna och jag hade också väldigt roligt! Jag längtar redan till nästa år då jag hoppas att hon kommer och att jag hunnit bygga ut lite då också.
 
 

Förr- förra helgen

Publicerad 2014-05-07 15:17:09 i Allmänt,

För två veckor sedan så åkte jag och fästmannen till Uppsala. Den staden är verkligen vacker! Vi gick på en fin restaurang som tyvärr inte kunde mycket om service men inredningen var ju fin och maten okej så det var ju alltid något. Vi åt persisk mat och gick sedan vidare till bion.
 
 

Här är ett foto som är taget nästan precis på gatan utanför:

Vi tog varsin glass efter vi sett Spindelmannenfilmen (som var dålig tyvärr) och åkte långsamt igenom stan påväg hem. Åh vad jag njöt när jag åkte förbi alla gamla hus.
Nån gång vill jag också bo i Uppsala!
 
Dagen efter åkte jag och hälsade på min kompis M och hennes döttrar.
Här ett kort på minstingen som verkligen är charmig när hon är vaken med:
 

På eftermiddagen åkte jag och kilen och letade efter trädgårdsmöbler.
Jag är väldigt noga med min stil. Inga spontanköp här inte!
Jag gillar att  min kille har ett enormt tålamod med mej och det var så klart han som hittade den här mat-gruppen som matchar min husfärg.
 

Vi ville ju ha fint till syster och hennes familj skulle komma.
Inte kunde vi vet att det skulle bli kallt igen...
Så himla typiskt! :)
 
 
 

Det blev visst ett långt blogg-uppehåll

Publicerad 2014-05-04 17:54:00 i Allmänt,

Grymt tråkigt att det blev såhär långt uppehåll men jag har jobbat jättehårt på jobbet och inte haft tid eller ork för bloggen. Det är inte kul när det blir så eftersom jag saknar er bloggvänner och så känns det så skönt att skriva av sig.
 
Det är ju roligt att vara på ett jobb som befinner sig i uppgång och få vara en del av det men ibland känns det som om inte helgerna räcker för att varva ner innan det är dags igen.
 
Här kommer i alla fall några härliga bilder som jag tog för någon vecka när jag och killen blev inspirerade av burgarna på Texas long horn: http://www.texaslonghorn.se/restaurant/sickla/dinner/
 
Jag tog en Blue Cheese and Bacon och han gjorde en Ranch.
 
 

Då var det ju mycket varmare ute än vad det är nu men jag hoppas att det vänder snart så vi kan ut och grilla på altanen igen!
 

Om

Min profilbild

Den här bloggen handlar om mitt liv på landet och mitt jobb i huvudstaden. Följ med mej i mina motgångar och medgångar men glöm inte att hålla god ton. I den här bloggen stöttar vi varandra så inget trollande, tack ;) Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela