Countrylivingintheciity

Ibland är livet inte en dans på rosor

Publicerad 2014-07-21 15:37:37 i Allmänt,

 
Först märkte jag att toaletten var trasig igår. På ett nytt ställe. Efter en hel del meckande och städande så lyckades jag lösa det. Och eftersom det verkade vara ganska fint väder och sista gången jag hade barnen i en månad (pga att nu är min semester slut) så tänkte jag att vi skulle ha en picknick på stranden. Så vi åkte och handlade och AJ! En liten hand kom i kläm och det blev att kör i ilfart till akuten istället. Efter 4 timmar och en dos morfin så skickades vi hem då inte var brutet eller krossat utan "bara" var mjukdelsskador (puh).
Så då kände vi oss lite väl nedslagna när vi väl kom hem så det blev middag och skjuts hem till deras pappa istället.
 
Och så idag var det dags för första dagen på jobbet efter en månads semester. Det kändes tungt. Dels för att gårdagen var jobbig och dels för att jag fasat hela tiden att gå tillbaka till ett stressigt jobb.
Men det har faktiskt gått bra. Min chef skulle gå på semester och gav mej ansvaret för alla kollegorna och sa även framför alla att hon varit rädd att jag skulle sluta och bad mej förlänga kontraktet med dem. Jag sa kanske.
Jag får se hur det går. Jag orkar inte med mer stress även om uppgifterna är roliga. Men en ny tjej har börjat som har erfarenhet av webb försäljning och som verkar jättetrevlig. Så nu jobbar vi i alla fall två med mina uppgifter.
 
Sedan träffade jag en annan tjej som jag varit ute med tidigare som ska sluta snart på mitt jobb och hon frågade om jag ville hänga med henne nån kväll innan hon slutar. Jag blev väldigt glad för det för att hon är verkligen en jordnära och bra tjej och det är precis sånt sällskap jag längtar efter nu.
 
 

 
 
 

Bebis-besök

Publicerad 2014-07-18 20:00:29 i Allmänt,

 
Idag blev jag bjuden på lunch hos min kompis M. Det var jättekul att träffas som alltid och jag fick gosa lite med hennes yngsta dotter som är en riktig glad tjej.
 
 
Efter lunchen tog vi bilarna till en park där barnen kunde leka (och jag sola) lite.
 
 
Tog ett riktigt fint foto på mej i bikini där brännan börjar bli jämnare. men den vågar jag nog inte lämna ut ;)
 

Här sitter M och jag på en bänk medan min yngste son klarar sig själv.
 

 
Efter vi varit hos M, som även tyckte jag skulle kontakta hennes kompis A (låter som en bra idé för hennes son är stor och det kan vara kul att ha någon att gå på bio och se tjejfilmer med) så övade jag och sonen på att åka lokaltrafik.
 
Så idag blev första gången han åkte buss själv. han övade på att ta sig hem både till mej och till sin pappa och gick även sträckan hem till mej själv. Jag kan ju inte säga att det gick lysande. han är ju van att jag ser efter honom hela tiden så han var nära att missa en station. Men det som inte dödar härdar ;) Och själv tyckte han att det gick bra.
 
 

Salta fiskar

Publicerad 2014-07-17 21:48:03 i Allmänt,


 
Idag badade vi i havet. Inte så vansinnigt kallt som jag trodde i vattnet och inte så varmt på stranden då det blåste skönt. Helt perfekt alltså.
 
 
 

Självklart blev jag röd också men det är smällar man får ta. Jag tror aldrig jag varit så brun (röd) någonsin och jag tycker själv det ser ganska bra ut.
 
 
 
 
 
 

När vi kom hem så vattnade lillkillen gräsmattan medan jag fyllde i nytt vatten i dammen och krattade ihop ännu mer löv och grenar som jag klippt ner. Sedan gjorde jag en jättegod middag som jag tänkte lägga upp på matbloggen imorgon. Hoppas ni också haft det varmt och skönt. Imorgon blir det nya äventyr. Förhoppningsvis med min kompis M, annars blir det nog bara tvätt, hårklippning OCH MER SOLNING!
 
Kram!
 
 
 

Bland eldkonstnärer och trånga gränder

Publicerad 2014-07-16 17:09:35 i Allmänt,

Idag var vi i gamla stan och såg en jätteduktig eldkonstnär. Jag blev så chockad att jag inte ens tog något kort! Han var jätterolig när han skulle få igång publiken och väldigt duktig när han förde igenom ett eldklot innanför sina kläder.
 
Efter det blev det glassätning och vandring i gamla stans smala gränder. Det var ju lite mulet på förmiddagen men när vi kom hem så blev det dags att byta om till något tunnare. Hoppas ni haft en skön onsdag!
 
 
 
 
 
 

Sonen hälsar på en kompis

Publicerad 2014-07-15 20:52:58 i Allmänt,

 
Igår åkte jag och yngste sonen och hälsade på hans kompis (jag är även vän med hans mamma så det blev två flugor i en smäll). Hans kompis har dock en liten bror som är världens sötaste! Här är ett foto på honom. Han sa att han var en varg och att det här var hans varghåla. Vilket ordförråd för en liten treåring. Och inte bråkig och trotsig som treåringar brukar vara är han heller. Det där lilla charmtrollet kan vira mej runt lillfingret. Trots att jag inte brukar leka med barn (låter oftast mina egna leka med varandra sen de var små så kunde jag inte gå ut och knacka på en liten låda han gått och gömt sig i.
 
 
 
Sen käkade vi lite och pratade medan barnen skötte sig själva och hade det jättetrevligt. M har nog det snyggaste köket av alla jag känner så där sitter jag gärna ;)
 
På eftermiddagen åkte vi hem och slappade och idag känns det som vi knappt gjort något alls. Jo, vi har ju rensat i trädgården. men jag orkade inte göra klart så nu ligger det små högar överallt.
 
 
Lillkillen hjälpte ju till också så blir det roligare för mej. Även om han bara orkade med en halvtimme.
 
 
Den här veckan är min sista med honom på en hel månad. Det kommer att bli oerhört tufft men eftersom jag börjar jobba på måndag och min exman är ledig så är det hans tur att ha barnen. Det är ju bäst för dem, men jättetråkigt för mej.
 
Imorgon väljer jag mina bästa foton från Greklandssemestern och Norrlandsresan så kika gärna in här då!
 
Kram på er!
 
 

Sonen får besök

Publicerad 2014-07-14 14:52:00 i Allmänt,

 
Igår fick sonen besök av sin f.d. klasskompis. De såg så söta ut när de lekte ihop och pratade om saker som de tycker är viktigt. Som spel och mobiltelefoner och skolan och sånt.
 

Kompisen var här från 10-14 och de hann med en massa saker. Som att klättra i träd efter körsbär. Spela två olika spel, äta lunch, bada och se på film.
 
 

 
Efteråt var jag ganska trött och killarna var väldigt glada. Jag fasar för hur jag ska hinna med mitt jobb när jag blir trött av såhär lite. Det blir att jag städar lite hemma och plockar i trädgården och sen är jag helst slut. Är det såhär för er med under semestern?
 
 

Shopping

Publicerad 2014-07-13 11:28:11 i Allmänt,

Igår skulle jag och lillkillen hänga med fästmannen och shoppa. Vi åkte till Sickla och började med en kaffedryck och en smoothie till oss vuxna.
 
 
 
Och en jättemuffins till lillkillen:
 
 
Men sen gick det bara utför. Inga kläder hittade vi till fästmanenen men desto mer till lilla killen:
 
 
 
 
 
 


Dagen avslutade vi med bio. Min son var väldigt glad och sprallig när han somnade.
Tyvärr åker min fästman iväg med sin familj till ett Outlet idag för att leta efter fler kläder.
Själv är jag hemma med yngste sonen och hans kompis och roas över hur kul småkillar verkligen kan ha.
Fler bilder på detta kommer imorgon ;)
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Den här bloggen handlar om mitt liv på landet och mitt jobb i huvudstaden. Följ med mej i mina motgångar och medgångar men glöm inte att hålla god ton. I den här bloggen stöttar vi varandra så inget trollande, tack ;) Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela