Countrylivingintheciity

Restaurangtips!

Publicerad 2014-12-19 08:59:00 i Allmänt,

 
 
Igår hade vi en liten avslutningsmiddag jag och min kollega. Vi kommer ju inte ses förän nästa år så då kändes det ju jättebra att avsluta så här.
Jag har inte varit på den här restaurangen förut och jag kollade även på: http://www.restaurangkartan.se/
Om det fanns någon recention där men den fanns inte ens med.
 
Nåväl det var en okej lunchrestaurang som fick ett okej betyg av mej. (Jag lade så klart upp det på ovanstående sida).
 
Sedan blev det ganska mycket jobb på eftermiddagen. Jag jobbar just nu på ICAs huvudkontor där jag lägger upp erbjudanden i webb butikerna.
 
Ett jättebra tips är att logga in på restaurangkartan med mobilen. Har du gps så söker den automatiskt upp de närmsta restaurangerna och det är ju trevligt. Dock är jag väldigt förvånad vilka låga krav vissa har. Min kvarterskrog har t ex fått två stycken högsta betyg! Pizzaställen med halvtaskig service är ju inte riktigt på topp i min lista. Nåväl, idag är det äntligen fredag och snart ledighet i nästan 2 veckor. Ska försöka överleva ett en timmes långt möte idag och sedan blir nog eftermiddagen väldigt lugn.
 
 
 
Tänk, om 5 dagar är det jul!!!!
 
 

Jag vann!

Publicerad 2014-12-17 09:21:00 i Allmänt,

Beställde en jättefin dunjacka från Ellos i år. Inte särskillt varm men man kan inte få allt ;) Jag fryser iallafall inte om baken i år.
 
 
Mina varma skor kommer från Stadium och dem köpte min kille till mej förra året. Väldigt luddiga och varma!
Iallafall, det jag vill komma till är att jag VANN!
Jag har vunnit en månad gratis träning på gym där jag bor. Gymmet är väldigt nytt och jag blev bara SÅ glad! Jag har gått och kikat på det flera gånger men inte vågat gå in för att det ser så flashigt ut och tjejerna såg så coola ut och nu ska jag dit! Stön! Det här är så coolt! Jag får sola hur mycket jag vill och vara med på alla gruppträningar. De ringde mej när jag satt på tåget påväg hem och jag valde att börja nästa vecka. Det blir ju perfekt! Nu kan jag äta så mycket julmat jag vill utan att få dåligt samvete! Hehehehe!
 
 
 
 

Ibland hatar jag att jag är så himla snäll!

Publicerad 2014-12-12 09:39:00 i Allmänt,

 
 
 
 
 
 
Var på yngste sonens luciafirande i förrgår. Han var så söt att jag fotade honom och vill dela honom med hela världen! Men han sa att jag absolut inte fick lägga det på Facebook så då slogs min tanke direkt av "men du nämner inte om bloggen".... men jag har ju så klart inte hjärta att göra det. Så ni får tänka er själva att han står där snäll som ett litet ljus bland alla barnen och ler.
 
Det var ett fint luciafirande. Med MÅNGA sånger! Jag fattar inte att barnen orkade. Och idag ska de vara i kyrkan hela dagen så att folk ska få komma och gå där och se på dem. Puh! Inte lätt att gå i trean och prestera så där. Det kliar själv i mej om jag sitter stilla i mer än en halvtimme.
 
Ja, ja det går nog bra idag. Han fick en pizza gjord av godisar igår av min fästman så han har något roligt att längta hem till när han är klar.
 
Kram på er! Och speciellt till min tremening som fyller år idag. Bara vackrare och vackrare blir hon med åren.
 
 

Tiden bara flyger iväg...

Publicerad 2014-12-08 15:56:56 i Allmänt,

 
Förra veckan blev jag klar med både julpyntandet och julklapparna. Det känns oerhört skönt. Julen kommer att firas med fästman och barn på en gård med massor av djur och gårdens egen tomte. Deras hemsida hittar ni här:
 
http://bergsgard.nu/
 
Idag börjar jag fundera på nyårsmaten också ;) Funderar på att köpa oxfilé, hummer, göra en löjromstoast, köpa lite god sås till köttet och sedan servera pecannötsglass till efterrätt. 
 
Här fanns det ett tips på hur man steker Oxfilén:
 
http://www.recept.nu/oxfile---sa-ska-du-steka-den
 
Det får nog bli det här receptet med lite rött vin till i glaset:
 
http://www.tasteline.com/Recept/Vitloksgratinerad_oxfile_-_Coeur_de_filet_provencale
 
Hoppas ni får julefrid och nyårsfint! Det kommer vi iallafall att ha vare sig snön kommer eller inte! 
 
 
 
 
 

När det är jul vill jag vara ett litet rött paket.

Publicerad 2014-12-04 14:04:32 i Jul, Min stil,

Har letat efter röda små klänningar under 500 kr och som vanligt så tycker jag Nelly är juligast. Här kommer tre favoriter som jag älskar:
 
För bara 249 kr så blir man fin för familjen.
 
 
Eller så blir man busigt julig för 399 kr.
 
 
Som ett litet trevligt paket skulle jag känna mej i den här klänningen som kostar 499 kr.
Vem av dem jag gillar mest vet jag dock inte än.
Hur går det för er? Vet ni vad ni ska ha på er på jul?
 
 
 

Om

Min profilbild

Den här bloggen handlar om mitt liv på landet och mitt jobb i huvudstaden. Följ med mej i mina motgångar och medgångar men glöm inte att hålla god ton. I den här bloggen stöttar vi varandra så inget trollande, tack ;) Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela