Countrylivingintheciity

Det har varit en hård vecka.

Publicerad 2013-11-30 17:17:02 i Allmänt,

Fast jag vabbade måndag och tisdag så har det varit mycket på jobbet. Jag är den enda som svarar på alla förfrågningar som kommer via Björn borgs kundtjänst och webben och även om det kan se glammigt ut med att få jobba nära designers och bli bjuden på middagar så måste man vara 100 % fokuserad när man väl sitter där framför datorn och telefonen.
 
 
 

Det kan komma fråga om rabatt på ordrar, återbetalningar och lagerförändringar och då måste ju rätt bli rätt. Vilket det inte alls blev i fredags. Usch vad jag skämdes! Hoppas att jag klarar det bättre nästa vecka då jag är inne på min fjärde vecka hos dem.
 
 
 

Riktigt snygga underkläder i bakgrunden ;) Och fina sportkläder med!
 
Idag var jag handbollsmorsa. Inte lika glammig men väldigt stöttande. Det fanns ingen annan förälder som skrek så mycket som jag. Jäklar vad hetsig jag blev ett tag! Men kul var det!
 
Nu ska jag iväg till akuten snart. Har en bokad tid för storkillen som kanske fått urinvägsinfektion. Får se vad de säger.  Hoppas ni andra kan ta igen er framför tv:n med mys och godis.
 
Kram!
 
 

Gäsp!

Publicerad 2013-11-27 08:40:01 i Allmänt,

Idag är det en hård dag. Känner mej på konstigt humör och så känner jag mej skum i hela kroppen. Det blev ingen magsjuka. Ingen förkylning heller trots att fästmannen är jättesjuk och lillkillen spydde i flera dagar. Jag vet inte om det berodde på vitpepparkornen jag åt varje gång som jag började må lite illa eller den här superduper-influensasprutan jag tagit i år. Jag brukar alltid bli sjuk! Jämt! Och nu känner jag mej bara orkeslös. Så jag är väldigt tacksam.
 
Köpte ett litet fröhus till fåglarna som jag och lillkillen satte upp ute. Så nu ser vi söta små fåglar vid frukosten.
 
 
 

Funderar på att också köpa ankor. Men det var mest för att jag såg att de älskar att äta mördarsniglar. Kanske hade varit gulligt med ett litet ankpar i en inredd lekstuga som grannarna får låna för att rensa sin gräsmatta.
 
I två dagar har jag varit hemma och vabbat. Men har jag gjort något nyttigt. Nej. Disken hotar att ta över och räkningarna är inte betalda. Inget julpynt inhämtat heller från lillstugan.
 
Men nästan alla julklappar är klara! Det ni!
 
Hoppas ni håller er friska eller i alla fall blir friska snart: Kram på er!
 

Rosa så klart!

Publicerad 2013-11-26 09:54:23 i Allmänt,

 
 
 
Du är tjej. Du har en bil. Du gillar rosa. Då gör du som jag gjorde igår. Handlade på Mekonomen. Nu känns det skönt för mina kalla händer med en rosafärgad rattmuff i fårskinn.
 
 
Här finns det lite andra saker att köpa där när du ändå är igång ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vem kan säga nej till det här lilla leendet?

Publicerad 2013-11-25 16:01:00 i Allmänt,

 

Min lille son hade magsjuka hela förra veckan och spydde sist på lördagen så han är tvungen att vara i karantän ett tag till. Och det är min vecka nu. Så jag riskerar MAGSJUKA! Det finns inget värre på denna jord än att spy! Inget!
 
Jag gråter skriker och vägrar, håller emot med hela kroppen tills jag inte klarar det mer och sedan kan jag inte sluta när det väl sätter igång efter flera timmars motstånd. Så ser det jämt ut. Jag hade kunnat be hans pappa att ha honom en dag till så att risken att han smittar minskar men han är ju så go att jag inte gjorde det.
 
Så idag har jag gjort stora inköp av Alvedon, spypåsar, rengöringsmedel och färdiga soppor och Coca cola. Så nu inväntar jag bara sjukdomen.
 
Vi har båda tvättat våra händer flera gånger och jag har även tabletter kvar mot illamående som jag fick utskrivna pga min rädsla för att spy. Så håll tummar och tår för mej inatt. Hoppas jag klarar det här!
 

Det behöver inte vara guld för att det ska glimma

Publicerad 2013-11-24 16:11:34 i Allmänt,

Idag gick jag och killen och kikade på julpynt och lite annat som behövdes hemma. Gick in på ett ställe som är känt för att vara billigt och vad hittade jag där?
 

Jo billiga doftljus, granar och pynt. Jag var så klart på Rusta. Ser ni den där vita granen där nere; den kommer snart att bli min! Jag bara älskar julen! All mat, allt pyntande och musiken. Jag blir som barn på nytt. Härligt att hitta massor av saker som inte kostar så mycket. Då blir det att jag köper hem mer. Vad har ni för färg på era granar? Jag såg ju att Rusta både har svarta och rosa med.
 
 
 
Billig flytande tvål, inte så bra kvalitet, men åh så gott de luktade:
 


 

Vem är jag?

Publicerad 2013-11-23 09:18:27 i About me,

Jag är en tjej med rötterna i Norrland men fötterna i Stockholms län. Ni som följer mej känner nog igen mej på namnet Wildrose och att jag har bloggat i några år på olika sidor.
 
Först började jag på Devote, gick sedan över till Amelia och är nu på Blogg.se med två bloggar.
 
Det som intresserar mig är kvinnofrågor, utanförskap och kärlek. Det finns för många bloggar som innehåller hat, hos mej kommer ni att finna peppning och båda yta och hjärta. Jag tror på att alla människor kan forma sitt liv och att alla människor kan komma framåt med rätt stöd. Jag gillar att lyssna på livsberättelser och ogillar människor som ser sig som fullkomliga. Vi har alla något att lära om varandra!
 
Två söner har jag också. Två helt olika personligheter men lika fina båda två. De är så klart bland det viktigaste jag har.
 
Fästman har jag också. Och hus på landet efter flera år i höghusområden i förorten. Det är ungefär vad bloggen kommer att handla om.
 
 
 
Välkomna in!

Sale!

Publicerad 2013-11-23 09:06:39 i Allmänt,


Igår var jag och killen och storshoppade på Björn Borgs utförsäljning. Vi köpte underkläder till hela hans familj. Boxers, strumpor och långkalsonger fanns det från 40 kr samt några träningsplagg och andra kläder.
 
Alla bara slet i lådorna. Det var galet! men väldigt kul att komma därifrån med nya snygga saker. Nästa vecka kommer en till utförsäljning av ett annat märke. Håll ögonen öppna!
 
 
 

Om

Min profilbild

Den här bloggen handlar om mitt liv på landet och mitt jobb i huvudstaden. Följ med mej i mina motgångar och medgångar men glöm inte att hålla god ton. I den här bloggen stöttar vi varandra så inget trollande, tack ;) Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela