Countrylivingintheciity

Timberland SALE!

Publicerad 2013-11-27 12:35:16 i Allmänt,

 

Imorgon kör Timerland sin utförsäljning! Missa den inte!
 
 

Kommentarer

Postat av: A House With A View

Publicerad 2013-11-27 18:35:50

Åh vad trist att bo långt ifrån när det vankas finfina erbjudanden :)

Kraaaaaam aka

Postat av: Annika

Publicerad 2013-11-27 18:58:58

Hoppas att du fyndar riktigt ordentligt.
Hej svejs och en Måndagskram.

Svar: Och snart kommer ett till erbjudande... imorgon postar jag det ;)
countrylivingintheciity.blogg.se

Postat av: Freja

Publicerad 2013-11-27 21:45:33

Ohh, där hade jag gärna varit... Fast inte om det blir trångt, det fixar jag inte!

Svar: Det blir nog trångt. Det var det på Björn Borgs försäljning iallfall. T o m min kille blev avskräckt. Folk knuffade och drog i sakerna :) Jag tror inte jag kan gå idag heller. Jag har min yngste son som jag måste hämta på skolan som ligger åt andra hållet. Men det är nog en hel del fina saker som säljs!Kram!
countrylivingintheciity.blogg.se

Postat av: Synskadad fyrabarnsmamma

Publicerad 2013-11-28 05:07:08

Godmorgon! Åh vad roligt att du kikade tillbaka så roligt med nya bekanskaper :) Hoppas att det blir mycket fyndat! Ha nu en riktigt fin dag en stor torsdags kram till dig Carina

Postat av: Synskadad fyrabarnsmamma

Publicerad 2013-11-28 05:20:30

hej igen! Vi har flyttat till en hyresradhus på markplan en fyrarummare. Det var i mitten av juli månad som vi flyttade hit. Det har varit en tuff flytt mycket jobbigare än de tidigare flytten. Om någon dag ska jag börja blogga igen. Måste bara lära mig bloggen efter uppdateringen den ser annorlunda ut. Jag bloggar via Iphone där det finns en talsyntes i och till den har jag ett tangentbord som jag skriver texten. Det som är så bra med Iphone är att den är synskadeannpassad. Sedan kan jag ta mina egna foton som jag på egen hand kan lägga ut själv på bloggen. Kan inte se bilderna som jag fotar men foton betyder mycket för mig fast jag inte kan se dem de bevarar många minnen. Nu när jag själv kan ta foton och sedan publicera dem är helt underbart, mitt första fotoalbum som jag kan sköta på egen hand. Kram igen då

Svar: Hej igen! När jag går in i din blogg så står det att du bloggade sist i augusti. Stämmer det eller är jag i fel blogg? :)
Ja det är väldigt jobbigt att flytta! Jag flyttade i maj till ett dubbelt så litet hus. Det var svårt att göra sig av med alla saker man samlat på så vissa saker är uppradade i ett förråd för de får inte plats.

Kram!
countrylivingintheciity.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Den här bloggen handlar om mitt liv på landet och mitt jobb i huvudstaden. Följ med mej i mina motgångar och medgångar men glöm inte att hålla god ton. I den här bloggen stöttar vi varandra så inget trollande, tack ;) Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela